vi har det bra, vi här (nästlängst) bak i bussen!


Sacomässa

Fikade en sväng med corren igår, var med ella på julgatan ikväll och catchade upp lite.
Imorgon är det sacomässa, så ska ta och hoppa in i duschen nu!


tisdag

Vad jag har pysslat med på senaste tiden?

Jag har bakat kakor, fått en pojkvän (tack Matilda!), spenderat för mycket tid på weheartit, tittat på gymnastik tävlingar, haft provperiod, dansat lite på arken, jobbat och varit på ett x antal släktmiddagar!

Nu ska jag fortsätta med att inta mitt vågräta sängläge, inte röra ett finger och titta på tv. Något jag inte gjort på veckor!


so I cross my heart and hope to die


oldie

Var och fika med fina Ingeborg en sväng efter skolan idag, allt för länge sen sist. Snackade lite skit och uppdaterade oss om varandras liv, bra tisdag!


Halloween och Örebro

Det må ha varit ett underskott på sömn denna helg (1,5h på fredag, 6h på lördag) men det har mer än nog kompenserats upp med den bästa helgen på länge!
(gruppbilden är från xit! gå in och kika, helt galet vad sköna kostymer vissa hade!)


SKOLA

Sitter i skolans datasal och skriver på min novell analys och tolkning, helt otroligt jobbigt! Svenska har aldrig varit my cup of tea... Saken blir ju inte heller bättre av att jag valt den enda uppgiften som skall göras på ett speciellt sätt, insåg det när jag skrev slutet av min uppsats. Äh, får kopiera ut den och hålla tummarna för att jag inte missförstått för mycket. Men nu ska jag springa iväg på matte med Nellie!

RSS 2.0