:)

Igår kom min storebror hem helt oanmält, fatta vad förvånad jag blev när han kom gåendes upp för trappan! Det var iallafall en apnice överraskning, så idag har vi bara lagat middag och fredagsmyst hela familjen. Skönt med sådana dagar ibland!


:(

Jag är trött på att plugga. !!!!!


weheartit


trött!

Gårdagen var riktigt lyckad! Kvällen avslutades hos Linn &co med en sväng till arken. Länge sen jag dansat så mycket! Hade dessutom en kjol som jag sökt efter hela sommaren (hittade den på modehuset Alice) så jag fick dessutom känna mig som en prinsessa. Toppen!

Idag då? Träningen gick asbra! För en gångs jävla skull så palla jag att göra överslag. Absolut ingenting svårt eller märkvärdigt, men skönt att komma över en låsning!
Resten av söndagen har spenderats med mina fina skolböcker och middag hos Mommo. Mysigt att träffa henne igen då dom varit på resande fot i två månader!



Sep. 22, 2012

Sitter hemma hos Oscar och lagar tacos för fullt med ett gäng peeps, trevligt! Blir lite bilspel och kanske utgång efteråt, får se hur jag gör.

Igår var iallafall jag, Matilda och Linn på öppna gårdar, kan vara ett av dom mysigaste eventen här på Åland! :)


DD (dampdag)


delikat

Idag har jag varit ledig, så.jävla.skönt!
Så passade på att göra...ingenting. Åt middag med mammsen på bagarstugan, sen har jag bara vilat. Någonting som varit väldigt välbehövligt!
(hahahah, fan vad äcklig min pasta ser ut!)


summercat

Idag fick vi ut preliminära resultaten för hörförståelsen i engelskan. Gick nog helt okej, är dock asnyfiken på resultaten för den skriftliga delen!

Ikväll är det träning som gäller, så skall väll ta och fortsätta brottas lite med fysiken ett tag till!


multitasking de luxe

Fyi, skrev klart engelska studenten idag. Egentligen var det inte så farligt, rätt mysigt att sitta och käka i sex timmar. Hur som helst så är det väldigt skönt att ha det överstökat!
 
Nu då? Ligger i soffan, kikar på tvn, datorn, lyssnar på musik och målar naglarna. Provade ett typ magnetiskt nagellack. Rätt coolt, men behöver nog öva lite för att kunna få till ett bra mönster. Allt för att inte plugga.
 
 

aouch

Syskonen vinare, diablo pizza, släktkalas(kaos) och provångest. Dessa fyra ord får sammanfatta helgen!


Fredag

Underbart med fredagsmys! Har varit med Marc & Daniel och kikat på glasögon, ätit glass, köpt godis och vin, haha skön dag!
Nu blir det middag och kanske utgång ikväll. Får se vart jag hamnar!


ib

Fördriver lite tid med ibbo... Min finska med alla gulliga ettor börjar om två minuter då tänkte bara kika in och säga hej :)
Kvällens planer är inte så spikade... Ska till åmi en sväng, det är väll det. Dessutom kommer Marc hem ikväll, APNICE!


Sep. 12, 2012

Åh, nu är det sådär igen, tiden räcker inte räcker till! Galet att det redan är onsdag, hann inte uppdatera igår eftersom jag var och träna. Men det är verkligen askul med truppen igen, blir så svettig under träningarna så att jag, för att citera Pussinens, skulle kunna vrida ur mitt linne! (...lite för mycket info?)
Dessutom så var jag, L, B och D på snabba cash 2 i måndags, helt okej film, dock lite väl seg. Och tisdags fick jag min väska från hm, vet att alla har den men jag tycker att den är lite fin, så varför inte liksom? (så! Nu har ni lite koll på mig igen, haha!)
Jaja, hur som haver så tänker jag gå och äta lite äppelkaka nu, så himla gott!


MÅNDAG

HAHA, engelska studenten jo tjena.


MHEPcool

TJENA!
Slaggar (som vanligt) hemma hos pussinens och äter (som vanligt) godis. Skönt med lördag helt enkelt! Hittade dessutom ännu ett nytt nagellack, så jag är mer än nöjd!
Fredagen vart faktiskt kul! Spenderade lite kvalitetstid med min faster, vi var en sväng till Emmaus där vi hittade ett par helt fantastiska träskor. Senare på kvällen så var det lite old school häng med Felicia, Hedda och Sophie. Får tacka initiativtagaren Felicia för en asnice kväll!


:)


soft

Åh, har gått och blivit dunder förkyld! ...dock onekligen en bra orsak till att bara ligga i soffan och äta godis och morotskake muffinsarna jag och corren bakade igår. Helt fantastiskt goda!


dancing time

Alltså seriöst, jag fattar inte hur måndagar alltid kan vara lika jobbiga! Jag menar måndagar inträffar ju endå en sisådär 52 gånger per år. Nej vet ni vad, jag tänker mysa i regnet och dricka en kopp te nu. Och dessutom på tal om te (som alltid blir lika aktuellt på ALLA bloggar under hösten) så förstår jag inte hur det kan finnas så många olika varianter att skriva det ordet. Tee, té, thé, tea, théa(?). Fucking te skall det vara.
Sådetså.
 
 

2147

Med 6 timmars sömn den här helgen så säger jag tack och godnatt!


RSS 2.0