wii

Tjo! Dagen har spenderats till o spela wii (super mario), samhälla, blivit manglad på teorin, spela för massa gamlingar, hem --> spela mera super mario :D
Dock så blev jag så fruktansvärt arg nu när jag spela (faila totaalt) så jag måste sluta :D får ta o tvinga marc att klara dom svåra banorna ;)
hörs!


Promenad

Fota lite när jag va ut o gick tidigare idag. Här får ni se lite bilder




















angående sista bilden så va typ über mkt fåglar som simma runt i en ring, creepy..

+att jag lova att sätta upp en bild av min utstyrsel när jag baka på bagarstugan, så vasse:

bilden är hemsk, jag vet, men d e så det e ibland

nu ska jag fortsätta med mitt, vi höres!♥

joatt liite kass uppdatering

Hallo, glad lilla jul i efterskott allihopa!
Har varit fruktansvärt kass på o uppdatera, sry! Men jag har inga orkat/hunnit... Men ändring på det nu.
Igår va d o fira lilla jul till fammo o faffa som vanligt, mysigt med hela släkten samlad!
Hehe, kan berätta att jag för det första inte var så fruktasnvär smidig igår.
•fällde ett bord när jag skulle gå ut genom en dörr, allt som var på det FLÖG iväg
•skulle slå marc på skämt med en julmust flaska (för att han druckit upp allt, när jag skulle göra det!)
slog då först flaskan i en dörr ist, samtidigt som jag typ skar mig på en vass kant på korken
•skulle sätta mig ner på en stol med armstöd. Dunsa då ist ner på själva amrstöden ist för stolen
•hävde ner en kinderäggs kalender när jag skulle ta ner mitt godis (han dock fånga den, har ju så snabba reflexer sinni.. höhö..)

I fredags hade vi även klass grejja, med knytkalas och present utdelning. Vet ni vad jag fick? Jo en tub med CHOKLAD SÅS fan va gla jag blev :D
Haha, emme fick kokosnöten o bertel fick rå kycling (!!) haha (;

Men nu har jag lite besluts ångest, om jag ska spela wii (super mario elr guitar hero) elr om jag ska gejma på datan, svårt det här...
jaja, ha det så bra ♥

Åmi

Aloha! Sitter på Åmi (Ålands Musik Institut) just nu, o väntar på att mamma ska komma o hämta mig så att vi kan fara till aqua biken. Hade trumpet just (anledningen till att jag sitter här) och lektionen gick nog bra :) dock kom jag liite försent så d var ju inte så smidigt...
Idag har väll skolan varit sådär, torsdagar kanske inte är min favorit dag, finska, engelska, dubbel timme kemi, dubbel timme svenska. +att jag inte hade mina nycklar idag så jag fråga en lärare om hon kunde låsa upp mitt skåp, jag tog ut böckerna jag skulle ha. När jag kmr hem ser jag att jag inte har med mina böcker. Slutsats: jag ha INT en aning om var mina böcker e... :P ;)

När jag imr hem, så ska jag ta o baka choklad kakor som vi ska ha med till gemensamma klass timmen imorrn, mys! Asså, hahaha, jag ÄLSKAR våran klass! Vi skulle ha med små julklappar tills imorrn åt varandra då. Vill ni veta vad jag, emme o django köpte? Jag har köpt en rosa diamant formad studs boll (den e bäst!! hoppas jag får min egna present! (a) ) emme skulle köpa flingor men sen övertala jag henne att köpa nått annat (hehe...) o sen mötte vi django på stan. O vad han hade köpt? Jo... en kokosnöt!! HAHA (hoppas jag får den om jag inte får min studs boll!)

Men nu måst jag se om mammai kommit. l8r!

Möte

Tjollahopp allihopa
Dagen har väll vart heelt okej. Int hafft så mkt jobbiga ämnen. Dock har vi rätt mkt läxor tills imorrn som jag måste gära.
Dessutom har jag fortfarande ont i armen. Asså när ska det gå över? +att jag hade typ kankse stegring fortfarande imorse, men jag gick ändp till skolan, för jag va så pigg. Så i vart fall, dissar jompan ikv (kmr endå int kunna göra nått) och far på höstmöte till ÅMI ist.

Haha just d. Skulle spela trumpet idag. När jag kom hem upptäckte jag att trumpeten va i bilen. Så jag körde först till mammas jobb, där va den inte. Körde till pappas jobb. Där var varken pappa elr bilen (han va ledig). Så körde jag till farmor, hämta trumpeten o körde hem. Haha, smidigt det kan va ibland alltså!

Dessutom ska vi ha knytkalas på matten på fredag, för der e ju typ lilla jul på lördag. Så vi ska ha presenter med oss (som jag fixat! nöjd!) Jag ska nog baka choklad kakor till dess, först tänkte jag baka en tårta, men jag orkar nog int hihi (:

Och dessutom så lyssnar jag på hoobastank nu. Mobbas int (:

damns försökte lägga upp en låt men det gick int :( så ni får leva utan att höra en låt av dom.. :P hehe :)




Försenad

Halo, asså hur smidig kan man va? Vi har bytt schema så vi börja 8 idag ist för 9 som jag e van vid, så jag kom en timme försent (till 9) suuck! +att vi har börjat med att om man e en timme försenad så måste man komma till 8 på torsdagar (börjar 9 då) o ta igen det, men det här va första gången som det hänt för mig, så jag slapp komma på torsdag...

Ujski,när jag vakna hade jag ont i huvve ova  jätte trött, så jag antog att jag fått biverkningar av vaccinet, o nu så visar det sig att jag tydligen har stegring... suuck igen +att min arm är svullen och gör jätte ont (om nån skulle bry sig)
Nu ska jag nog ta o vila lite... he'rå

vaccinerad

Sådärja, då e man vaccinerad. Int för att jag e så där överdrivet rädd för sprutor, men int gillar jag dom heller, så d va alltså inte så kul.. hehe ;)
Dessutom har jag int fått någge biverkningar heller, så jag måste väll ta o pallra mej till teorin, jag som hade villat slippa.. :)

btw, jag tkr jag o marc e ganska snälla mot varandra
*sätter på mobilen och ser att jag fått ett mess från bror*
Du får först logga in kl 4. Annars får du en snyting. Håller på att fixa en sak.

Haha lixom, jag gillar dej med XD

Aja om ni vill veta något ytterst intressant till så lyssnar jag på rooney. Dom e bra.

Julklapps lista

Tjo! Skolan var väll helt okej idag, men jag ska ta vaccin mot svinis, och dom håller på o vaccinerar till 4, o jag sluta 1 o antagligen tar dom niorna till sist, så jag for hem ist för at sitta där tre timmar. Så nu sitter jag o skriver julklapps lista, o hoppas på att jag får så ont i armen så att jag inte kan fara på teori :3 (:
Nån som har ideér på vad man kan önska sig i julklapp? Ideérna börjar nämligen ta slut (;

att städa

Att städa mitt skrivbord är lite som att ta en tripp tillbaka i livet.
Det finns så oerhört mycket att se och minnas, lite som skatter kanske (tkr otroligt mkt om att se tillbax på mitt liv)
Hittat lite teckningar som ''jossan'' ritat, kan avslöja att hon inte va så bra på o stava t.ex helften och hexa, men det är nog ganska lätt bortförklarat, jag tror vi var 8 när hon skrev det (men rita endå bra!)
Hittade lite teckningar hedda ritat, och lite teckningar jag ritat, och nja, jag var väll inte direkt nån piccaso ;)
Hittade även ett ''brev'' det är en gratulation jag fått när jag fyllt 12, som jag läser lite nu och då som gör mig glad (kanske liite klyschigt att skriva att det värmer om hjärtat men det gör det.. :p)
Även hittat gamla brev, som jag skrev med mina brevpolare, haha trevlig!
Hittat så otroligt söta bilder (man ser att saker o ting som skett påverkat mig lite granna om man tittar på bilder, men de e kul o se på dom iaf, ska se om den ''gamla'' elin kan ta o komma tibax igen.. (: haha) elr vad man kan säga (de e int någge seriöst, blev liite allvarligt dära.. :) )
Dessutom har jag hittat gamal skolkataloger o HAHA vad jag skrattar när jag tittar i dom!
jaja, ska fortsätta nu ♥

lite leverantör hära

Tjallå allihopa!
Idag har vi haft en bakar dag, vi baka lusse bullar (älskar lussebullar!♥) piroger och kanelbullar. När vi stog och baka så trilla appel in o skulle hämta sin bil, men han stanna en stund och spela guitar hero o åt lusse bullar med mej, trevlit (:
Sedan leverera jag bullar o piroger till mommo, o nu sitter jag här framför datan, och jag skulle villa spela supermario, men pappa ser på tv såatt :/ haha, på tal om wii, har nån ett bra förslag på spel till wii? (skulle villa ha ett nytt..)
O ikv så ska lilla totis ha kalas, hon fyller 8 år (tror jag. . . hehe..) Så grattis till henne!
men nu ska jag börja städa, såatt he'rå

guitar hero

Tja, just vart på middag till mina kära kusiner, o sett på en  typ robert gustavson film, den va nog rätt så fun
Kom just hem o sitter med marc, dan, appel o alex o spelar/glor på när dom spelar wii (e dock lite småsur på ett visst sepe.. :p) +att dan, alex o appel turas om att ha mina glasses, hmm? (:
Idag har dessutom varit med corren o ella o gått på stan samt fikat, och hittat en ''del'' till en julklapp (skulle ha velat hitta flera (; ) och just d, så har jag oxå skrivit ett brev om nån vill veta då
det var väll allt jag gjort idag, nattinatti (om nån ska o sova)

Chillpill

Halloj, idag har varit en så jäävla kul dag med klassen tror jag dör! Man borde fan ta o filma en vecka av våran klass i skolan. Kan ju nämna att vi bl.a har haft lite limbotävlingar & cowboy dueller (som vi körde när vi hade TRÄSLÖJD!) emme kan int du skicka filmen, så jag kan lägga upp den? XD
Efter skolan bar d av o fika +handla julklappar, asså guh va skönt, jag har int allt nå många att handla till kvar! :D
Ikv ska jag kanske,kaanske va med ib, annars blir e o chillpilla med massa godis, popcorn, chips, läsk o.s.v (jaa, e man tjockis så e man!) :D

datasaalen

Tjenixen! Sitter här i skolan och skriver ut en novell, tråk, men dock så har jag ju då lyckats snika in i datasalen! :D
Just har vi glott på film en timme (engelskan) o nu ska vi ha dubbel timme kemi och dubbel timme svenska, mys, NAT! :/ haha
Sry lite halft för igår, emme påpekade att det visst blev ett emo inlägg, men jag tyckte rubriken va så finurlig, såatt ;)

Efter skolan så ska jag emme o ib dra ner på stan, köpa julklappar, sen blir det kalas hos lilla emma som fyller 11! Efter det direkt till trumpeten, såatt vi höres kanske mera när jag kommit hem från skolan gott folk!

I think this is how the story ends

Asså, nä. Jag pallar inga. Det blir för mycket att lära sig. +att jag hatar att dansa, typ tortyr. Jag skulle kunna ta det som en utmaning, men icke, det är för många saker att lära sig nu. Och som sagt jag vill inte sänka gruppen ännu mer.
Va kul så länge det varade (synd precis nu när det börjat gå bra)
Time to börja jogga ist!

Dagsverk

Tja! Skriver snabbt nu, så om jag har mkt stavfel, så e d därför.
Idag ahde vi då dagsverk, det sög! Jag o cine höll på o dö! blää (kan berätta mer sen)
Sedan va jag med corren på stan vi fika-->kolla julklappar (+köpte en present) och corren köpte smink.
Så nu sitter jag här då. Ha skrivit min novell o ska spela trumpet nu.
l8r!

Julklappar

Chobré!(? förlåt marc måste bara) ujski, idag hade vi då som sagt haft fysik prov, sista provet för perioden skönt! Rev just sönder våran provlista (gissa hur skönt det kändes) ;) Tro att provet gick helt okej, iaf om man jämförde med dom andra.
Imorrn är det dagsverk, jag o cine ska jobba på Sundqvists resor (jaa! fatta random ställe) Så vi får börja tie, myycket bra! Och sen slutar vi säkert rätt tidigt, för dom sa att det inte fanns så mycket att göra, men d e bara bra!

Va med  emme o ib o fika till hederliga bagarstugan, okej drack te, mys endå! (och kolla julklappar) Hahahahahaha, asså vi e bara för sköna. Ni kan få ett exempel på vad som kan hända under våra fika stunder:
Bakgrunds info Ib råka ta en te påse för mycket (hon glömde att hon tog löst te ist för påste)
Ib: Nämen oj, jag tog visst den här tepåsen iaf! Jag snor nog den..! muhaha
Jag: Men ib e du säker på att ditt samvete tillåter dej att ta den där tepåsen då?
Ib funderar, tar tag i tepåsen och SLICKAR på den
Ib *nöjt*:nu vill ingen ha den!! :3

HAHAHAHAHAHHAA, fan vad jag o emme dog! XD
(dessutom kan det tilläggas att Ib smaka teét, utbrister, blää de här va det äckligaste teét jag druckit! Då kan det även tilläggas hon före det satt i typ 2 skedar honung o 2 elr 3 socker bitar)

Nu tror jag att jag ska gå o nojjsa men marc o jennifer tills jag får gejma (om jag orkar pallra dit då'rå)
Au revoir!

Plugghästen här jo

Tjallå, dagen har väll vart heelt okej. Int gjort så förskräckligt mycket. Nice alltså. Men nu ska jag ta o börja plugga in fysikprovet (blää) +lite geografi.
Dessutom har jag skaffat dagsverks plats till mej o cine, fast jag måste ringa till dom :s (; så vi börjar 10, sweet! (får se hur länge vi jobbar, för det fanns inte så mycket att göra hehä)
men nu, dax att transforma mej till plugghäst, cya!

Helgen

Tjena, som ni kanske sett har jag inte varit sådära överdrivet bra på o blogga denna helg, men det kanske beror på att jag int har gjort sisådär fruktansvärt mkt denna helg. Faktiskt så har jag varit otroligt osocial (om man int räknar med igår då, men jag kmr dit snart..) Jag har bara ätit godis, sett på TV o gejmat. Men jag känner att det här har varit en bra helg iaf, har behövt vila ut. Har varit lite slut nu på sistone, men nu e jag tibax! Utvilad o pigg, så nu blir det slut på friden ;)
Aja, igår när jag satt o gejma, messar emme o säger att jag måste ta o pallra mej till uncan. Så drog dit (körde moppe-->svinkallt +regn) o där satt vi o snacka lite skit, o va med rasmus, bertel, micke o en till snubbe (kmr int ihåg va han heter XD) +chilli då (emmes hund) ganska kul att hon kom in dit (y)
Men nu måst jag fortsätta läsa fysik prov :( för att sedan fara o käka middag hos min mormor som fyller år, såatt grattis till henne!

Och juste! Corn jag tkr att vi ska ta o fara i fika typ nu på onsdag! (går det för dej? Tkr det har varit lite dålit på fika fronten nu på sistone :D) Alla som vill joina, joinar!♥

latar dag

Hallojsan
Idag ska jag ha en riktig lat dag (hade d igår oxå) fett skönt asså!
Så kass uppdatering igen, men d e dom d e :)
Men nu ska jag fortsätta se på Simpsons, bye

fika

Halloj! Idag har vi haft en über jobbig dag! Börja med dubbel timme träslöjd, sedan skriftligt geografi förhör, hissa, skriftligt finska förhör på partitiva pronomen (?) typ haha (bra att man vet vad det hette oxå.. ;) )
Efter skolan vart d stan med ib o cine, jag o cine sökte dagsverks plats, gick till typ 10 olika places, men tillslut så fick vi jobb på nån resebyrå (asså jag verkar int ha nån koll idag..) som skulle ringa till oss om vi fått prao plats, och jag har två missade samtal från ett okänt nmr, så det känns som om det kan ha varit dom som som försökt kontakta mej haha, oops
Efter det gick jag o ib o fika till bagarstugan. Shit va länge sen d var sen vi vart där sist! Tog en den hederliga gammla vanliga choklad-schweizer nöts kakan +varm choklad, mumma! Efter att vi stärkt oss med lite fika loda vi runt o kolla julklappar (köpte faktist julklapp till mamma o pappa) så nu har jag suttit och pakterat julklappar, mys! :D
vi höres♥

dåålig uppdatering

Halo allihopa
Sry för totalt kass uppdatering, men det har varit lite mkt dom här senaste dagarna, bl.a fysik arbete, matte läxor historia, finska, geografi, engelska prov o.s.v.. Antar att det bara e en försmak av lusse dock ;)
Imorrn har jag planerat att jag ska köpa jul klappar. Bara såatt ni vet!
Och dessutom har jag fortfarande int hittat min kamera sladd, jag blir tokig! åååh

men nu ska jag gå o tutta (otrolit slut..)
natti!♥

snabbis inlägg

Tjena! Sry för totalt kass uppdatering.. Men d e så det blir när man typ har ett ton läxor varje dag.. :/ jaija..
Imorrn engelska prov, fredag finska förhör o geografi förhör, sweet :(!
Ikv hade vi ''uppvisning'' på jompan med truppen, och ja, ni kanske kan gissa hur det gick, kasst alltså.. Men dock går träningarna mkt bättre! :D

vi hörs hörrni (får se hur länge det dröjer till nästa inlägg kmr.. hehe)


varför varför kan ndet inte barava sommar hela tiden?

just d! sitter o snackar med anton nu, som för tillfället bor i San fransisco, dom hade tydligen 20 grader idag h a h a . . . inte kul ;)

klassen

Tjabba!
Idag har det nog varit en helt okej dag! Asså vår klass e bara för skön! Haha, vi  harbl.a lite wax snubbar , micke, bertel, jack o jakob fixa back-slick (med äcklit wax!!), myycket fint dära. Haha, särskilt när bertel o jack skulle köra till mariebad, lösningen för att inte få wax i hjälmen? Jo dom satte på plast påsar på huvvet... ;) och sen har vi då jag o ib, som körde lite tailban goes Kung-Fu fightiiing :D

Men nu sak jag återgå till min historia, engelska prov, matte läxa och fysik projekt, myys :/

l8r!

fars dag

Tjena!
Idag har jag väll int gjort så hemskt mkt. Har ju vart fars dag såatt.. (:
Jag har fortsatt rita på min gigantiska teckning o varit allmänt slö.
Men nu e farmor, farfar, mommo o erik här på farsdags-middag.
Såå, l8r!

fre-lör

Tjena! Länge sen jag skrev sen sist nu...
Igår hade vi då somsagt spelning med en finsk orkester, Kings road hette dom. Vi spela först, sen va d typ käk där. När vi ätit klart så va klockan 10 över 9 (!!) o då kom jag endå dit kl 5..

Jaija, efter det for jag hem, Corren ringde o fråga om jag skulle med ut, men jag skulle först komma en stund senare (skulle äta, för jag hade typ int ätit nått av det vi skulle äta.. :P ) men typ 10 sekunder efter corren ringde (seriöst!) så ringde marc o sa att dom va en man kort för o spela alias så jag joina dom.
Hos rebeca (som vi va hos) va marc, jennifer, linn, rebecca, prisse & alex. Kimberly joina sen oxå :D
Där vart d kul. Jag va på lag med prisse (spela alias o tp) haha, d skit kul! (alias, går ut på att man ska gissa ordet som den andra typ ''berättar'' om..) Så fick vi ordet buffalo bill (jag skulle gissa)
prisse: okej men.. Vatten..
jag: PÖL!
hahaha, faan va dumt :D
men dock stekte vi i tp!

men tyvärr så glömde jag totalt bort tiden när vi spela, så jag misssa o va med f4 :/ vi får ta d en annan dag ist!!

Dagen, så har jag varit med malin. Vi har fikat på bagarstugan, typ käkat frukost mkt trevligt! Sen snacka vi lite seriuos talk, hehe, u know malin ;)
Efter d for vi en sväng till farmor o skulle säga hej, o herre gud vilket liv d va där! usch säger jag bara, dessutom fick man ju en liten kalldusch med hur folk kan bete sig...

håhåjaja, nu vet ni det :)
atm tror jag att jag ska gå o locka håret elr nått ;)


just d! malin jag råka tatta 2 snoddar av dej när jag locka emmas hår! ni får tibax dom när jag orkar pallra mej till er :D

Spelning

Tjallå! Asså praoen på Svarta Kattne måst nog va den bästa ever, sluta tie i 2, o ib sitter fortfarande kvar o jobbar (på Ålands tidningen (kl e 3 nu)) egd!! haha ;) Btw så kanske vi ska ta o hitta på nått ikv mkt trevlit!

Aa, just d, ska spela med någge folk från finland med orkestern, dom hette typ kings road.. haha och imorrn ska vi ha konsert, såatt.. (;

Just nu sitter jag o väntar på att marc ska komma hem från sin länk, oxå ska vi sedan dra till rustners.
d va väll allt för idag hehe (:
vi syns!♥

flickis

Halo! Måste bara skriva att jag e skit glad för nu har jag klarat av att göra flicki själv!! (iaf på matta) :D ♥

sexy fish

ahahahaahahahaha  ha
Asså, påriktigt. Jag tkr jag en ganska bra på engelska.
Sitter o lyssnar på Spotify då. På en random låtlista marc fixat.
Plötsligt under låten så jag bah tänkte: va i? VRF sjunger dom sexy fish i denna låt hela tiden??
*kollar vad låten heter*
oj... hahahahahahaha
Jag sitter o lyssnar på David Guettas Sexy bitch
Jag. Dör
hahaha


som sagt, sexy fish

Uppvisning ikv, typ?

Olá!
Asså, seriöst, gu va skönt d e o jobba på Svarta Katten, börjar halv 10 o har slutat varje dag före 2! Mkt trevlit
Ikv då, så ska vi typ ha nån slags uppvisning på bollhalla med truppen?? Asså, jag tror nog att jag e liite för förkyld för att komma...he he.. (a) jaja, d löser sig (kan ju alltid ha tagit fel på tiden igen o komma en halvtimme försent :D )

jag tkr att jag e ganska bra på att hitta på rubriker, och jag har bara skrivit ganska exakt 89 inlägg.

Tjena! Idag e jag glad, bara så att ni vet! :D
Svarta Katten idag då oxå. Asså, jag tkr jag e ganska bra på att servera.
Först måst jag gå typ 10 cm från bordet jag ska servera, kolla deras nummer sen fråga. Eeh, e d nummer 17? Så oftast blir svaret något i stil med, Nej jag har nummer 23. Såatt, lyckat, jadå. Sen så har jag lyckats med att servera fel grej till fel tant, osv. Dessutom måst dom som jobbar tro att jag e lite dum i huvve o kan inget om mat, eftersom jag frågar en massa onödiga grejer, men d e bara för att jag e så osäker.. :D haha, bästa praktikanten ever!
Meen, dock så har jag rätt bra minne, så varje gång jag lagar nått, så memorerar jag receptet, och skriver ner det när jag kmr hem (hoppas jag får laga morotskaka o kola glasyren, muhaha ;) )
De e ganska kul dehära med o praoa.
Just d! Ib mobbar mej tydligen för mina snitsiga kläder jag har. (nån som är lite avis kanske?? muhaha :D ) Kan försöka smuggla med kamran o ta bilder.. (:

Såå, än en gång, kom o ät lunch till Svarta Katten om ni vill få se mig skämma ut mig ;)
kramar♥


Prao

Halo, idag hade jag då min första dag på Svarta Katten (prao) börja halv 10 o sluta typ halv 2. Rätt skön dag, men d kmr att bli ''jobbigare'' längre fram på veckan, eftersom det int va nån o fika typ.
De va faktist kul! Jag fick baka lite grejer, servera (dock failar d, för jag ser int vad det står på stenarna med min syn, haha ;) ) diska, o vika typ 100 kartonger (nej jag överdriver int) så nu kan ingen slå mig i vikning i vart fall!

Just d, sen måste jag upplysa om att det vart kalas igår för min favorit-farfar, som fyllde 78 (!) år. Najs med tårta då haha.


kramar♥

P.S Kom o fika till Svarta Katten nu allihopa!! :D

RSS 2.0