rockin'

Jag vet att det är lite dött här på bloggen. Men jag har haft fullt upp med att fira jul. Och så har jag varit i sthlm dom senaste dagarna... Och imorgon bär det av till sverige igen!

Åh vad jag tycker om att ha jullov. Hoppas ni har det lika bra som jag har det!

dan före dopparedan

Ville bara kika in här och önska er alla en riktigt god jul, kommer antagligen inte att ha som prioritet att blogga dom här närmsta dagarna!

Jag tänker i varje fall äta för mycket skinkmackor, äta gröt med hela tjocka släkten, titta på kalle anka och öppna julklappar. Hoppas ni får det lika bra!
God Jul!♥

jullov♥

Åh vad underbart med jullov! Igår var det ju då julfest, och den var faktiskt rätt kul i år. Efter den var det ju som vanligt lite halv segt (och för oss stackare som inte är 18 än, och som högst troligen kommer att bli leggade tills vi är 35 har ju inte så mycket... möjligheter) så jag och ida åkte lite moppebil, hälsade på några vänner som kommit hem på jullov, och avslutade kvällen med toffifee och skitsnack, as trevligt!

Denna dag har spenderats till lite sista julklapps shopping, och nu sitter jag med marc och tittar lite på när gordon ramsay lagar julmat. Men vi hörs snart igen mina vänner!

bittersweet

Idag hade jag en(!) lektion! Slutade alltså skolan klockan elva idag, helt galetasigtäckligt skönt! Firade detta med en sväng på stan med elisa, corni och nicole. Jag och nicole åt även lunch på havtorn, vilket helt klart var en positiv överraskning. Ååh, vad skönt det skall bli med jullov. Dessutom kommer marc hem ikväll...bra dag det här!


mistletoe

Sitter för tillfället och slår in lite paket. För vissa kanske det roligaste är att få julklappar och för andra kankse det roligaste är att ge julklappar, men jag, jag tycker att det är roligast att (försöka)slå in vackra paket! Haha, nä skämt och sido, men visst är det mysigt med lite jul?
Självklart lyssnar jag på justin biebers mistletoe under detta julstök, varför gå emot normen liksom?


as1

God eftermiddag!
Usch vad jag sov länge idag... känns lite dumt. Nåja antar att jag hade rätt till det, kom hem lite för sent från bill igår natt. Men det var det värt! Lyckades få min hand brännskadad(...) då jag kokade ägg till mig och nicole, spöade linus i bilspel, agerade sandwich-maker och deep-talka lite med dj.
Jag tycker nog hemskt mycket om mina finisar!

keep your feet on the ground

AAAH MALIN ÄR HEMMA
Tror jag dör av glädje!!
mihihih fulaste tjejerna↓

a future for us in this town

Ni vet när man var sådär liten förut, kommer ni ihåg hur ont det gjorde att tappa bort något man tyckte om? Kan ni minnas hur ledsen man blev när ens favorit-docka försvann?
Tänk att det fortfarande kan göra lika ont att förlora någonting. Samma känsla, men det som man förlorat är så mycket mer annorlunda nu.
Och vet ni? Jag har förlorat. För mycket och för stort.

more than you could ever know



we♥it.com

måndag

Hej hörrni! Orkade inte riktigt uppdatera igår, men det var iallfall en fin söndag. Faktiskt så har det varit en alldeles toppen helg!♥

Nåja, förövrigt så kunde den här skolveckan ha börjat liite bättre. Imorse när jag kom till skolan, kom en av mina klasskamrater fram till mig och sade att vi tydligen inte hade någon matte. Lite synd, för ni förstår, jag kunde nämligen ha fått haft en sovmorgon idag. Men det är så det kan vara ibland, så istället satt vi i klassen och spelade lite kort, inga sura miner här inte!
Haha, herregud på tal om klassen, alltså om nån någonsin skulle få tag i våra citat som vissa kläcker ur sig ibland, så vet jag faktiskt inte riktigt vad konsekvenserna skulle bli!


bapadapa

Har ni någonsin hört bo kaspers ett fullkomligt kaos?
Så känns det lite inom mig just nu. Dock är mitt kaos stort och elakt, jag vet inte riktigt vad jag skall göra åt det.
Men, vet ni vad? Jag har lärt mig att allt löser sig, och det ska det även göra denna gång.

Igår var iallafall jag, ella, corni och ida hemma hos ida och käkade hemmalagade hamburgare, tittade på idol-finalen, åt för mycket choklad samt så bedrev vi massage-tåg (haha, vad fel det sista lät!). Stört bra kväll!
Ikväll fortsätter det med taco-middag här på björkvägen, känner på mig att det kommer bli minst lika kul!

carrer de la princesa

Idag har det varit en helt vanlig dag, har till och med skypeat lite med malin, så jag är väldigt nöjd!


som en exalterad 13-åring↓

Alltså när jag startade datorn nu för ungefär åtta minuter sedan så var jag lite allmänt suris.
MEN tänk att ens sinnes-stämning (är det ett ord?)(och stavas det med ett eller två m?) kan ändras så snabbt! Och vet ni vad? Malin kommer hem SÅ HIMLA SNART! Alltså tänk att man kan sakna en människa SÅ MYCKET
Hihi, ser att detta inlägg är (och kommer fortsätta) väldigt råddigt. Men det gör ingenting, så kan det gå ibland.
Kan ju samtidigt passa på att nämna att jag, nicole och emme var och tittade på någon konsert igår på alandica (det var typ johan & emil), dom var as-duktiga! Sedan sov nicolelilainen över här, väldigt kul (givetvis för mycket snack för långt in på natten) men vi trodde att det inte skulle göra någonting eftersom vi hade sovmorgon idag. MEN eftersom jag tvingade nicole att fixa mitt hår så slutade det med att vi givetvis kom försent till samhällan och därmed brutit det allra heligaste reglementet.

Näej, nu räcker det, l8r!

övningskörning

Hej hörrni! Åh vad skönt det är att vara ledig idag, och åh vad kul det var att köra bil igår. Fick faktiskt bara kärringstop en gång! Dock hatar jag att backa, det är as-svårt ju! Massa saker att tänka på. Och sen kan jag ju inte påstå att jag är en direkt stjärna på att parkera heller. Men hey, det där ger nog med sig!

Dessutom ser jag himla mycket framemot att köra med malin, det är hennes tur att skratta åt alla mina kärringstop! Och på tal om malin så saknar jag henne väldigt mycket. Men nu är det bara några dagar kvar tills hon kommer hem. Vet ni att hon varit borta i england i snart 2 månader alldeles själv? Och dessutom har hon klarat det med bravur! (själv skulle jag ha lipat ihjäl mig, packat ihop min ouppackade väskor och ta första bästa planet hem efter 2,25 dagar)
Det jag vill säga (och som jag sagt så många gånger förut) är att jag beundrar malin väldigt väldigt mycket. Hon är bäst, cool och hon klarar allt!


prinsessan sophia

Idag har det varit en helt vanlig skoldag, gick från åtta till två och missade finskan på grund av provutgivning. Otroligt skönt med en oförväntad håltimme!
Efter skolan vart jag till polisen med pappi och fixade så att jag kan börja övningsköra. Sedan speed-fikade jag med nicole och vi fortsatte vårat everinnerliga letande efter earcuffs. Ingen lycka denna gång heller tyvärr!

Sitter för tillfället och funderar på julklappar, varför köpte jag inte fler julklappar i sverige, finns så otroligt mycket finurligare saker där!
Här är iallafall det jag köpte i lördags: (väldigt dåliga bilder dock)



Den blå stjärn-saken hade jag tänkt ha på julfesten, det skall nog gå bara bra att rocka i den!

torsten & ragnar

Jag och nicole har rockat sthlm hela gårdagen. Kom hem med en massa fint!
Hittade till och med ett par vinterskor, känner mig dock hemskt otrogen mot mina converse. Nåja, inte är det sååå långt till våren då man kan plocka fram dom igen♥
Kan hända att det kommer upp en bild på allt fint. Får se hur lat jag är!

ställ in ditt sikte på något positivt

Första december idag. Lite knäppt eller hur? Tiden går helt oresonligt snabbt!
Aja, om 24 dagar så är det julafton (det vet jag, håller nämligen koll på det med min choklad kalender)(hey, jag fick ingen först, det var när min kusin glatt berättade för mig att hon minsann hade tre stycken, så tyckte min faster så synd om mig så hon gav mig en)(dessutom är den jätte fin, det är lilla my på den!)

Nåja.
Annars har det väll varit en helt vanlig dag. Förlorade i bowling, tejpade klart lite reklam på några fönster och nu sitter jag och kikar lite på matten. Hoppas allt är bra med er!



RSS 2.0