white christmas

Idag är det fem dagar kvar till jul, och jag har köpt... Två av elva julklappar, BRA ELIN! Får kila ner en sväng på stan imorgon för att söka julklappar, slutar relativt tidigt så det borde lösa sig!
Iallafall så kommer Marc hem på jullov imorgon, fantastiskt fint!


bilbo

Måndag igen, skönt att det bara är tre dagar kvar till lov!
Har försökt skriva lite på min essä tills svenskan imorgon, och varit på the hobbit med Daniel idag. Action och fantasy i tre timmar, så jag är mer än nöjd!
Dessutom diskuterade vi lite om karonkan, kan inte fatta att folk redan har fått hem sina klänningar! Jag har inte ens en aning om var jag ska börja leta! Men det löser sig nog på något sätt. Tror det får bli jullovets mission att leta reda på en klänning.


we are wild, young & free


Måndag

Försöker förtvivlat få lite julstämning genom att lyssna på julmusik, med det går riktigt dåligt. Något annat som går riktigt dåligt är vårt historia projekt. Orkar inte!


a genius with the iq of a moron

Förbannade jävla skit helvete. Skadade foten idag på träningen, så kommer inte kunna delta i KM imorgon. Fan vad ledsen jag blir, såg faktiskt väldigt mycket framemot det.
 
 

lördag

Vi äter kakor och dricker vin, fint!
 
 

I'll never be your chosen one

Åh, mumford & sons! Har inte hunnit lyssna igenom deras senaste album ordentligt förrän nu i veckan. Tycker dock att dom flesta låtarna är väldigt väldigt bra.
Nåja.
 
Varför uppdateringen suger beror dels på att jag inte har något att säga, dels på att jag är så konstant... konfunderad? Jag har lite tappat bort mig själv igen, någonting som gör mig irriterad. Självkänslan dalar, och jag är stressad mest hela tiden, inte trevligt att ångesten har bestämt sig för att göra ett återbesök. Men man måste bara fortsätta försöka, allting kan ju inte alltid vara på topp?
 
Den här veckan har jag iallfall haft min favorit storebror hemma, firat lilla jul med hela tjocka släkten, festat och varit på 4-års kalas. Imorgon bär det av till sverige med Malin. Vi ska shoppa och kanske fara en sväng till KI, vi får se vad vi hittar på. Just det! Vi ska möta upp Hanna också, mysigt med en kusintripp. Välbehövligt!♥
Åter kommer imorgon med (iFåne) bilder!
 

RSS 2.0